Autobedrijf Wim Christiaan Almelo

Neem contact op » Bekijk ons occasion aanbod »

100% fabrieksgarantie bij Autobedrijf Christiaans

Fabrieksgarantie blijft behouden bij  Autobedrijf Christiaans

100% fabrieksgarantie bij 

Autobedrijf Christiaans

De fabrieksgarantie op uw auto blijft ook geldig wanneer u autoservice en  onderhoud onderbrengt bij Autobedrijf Christiaans. Waar u vroeger alleen bij uw dealer terecht kon, blijft de fabrieksgarantie van uw auto nu ook bij merk onafhankelijke onderhoudsbedrijven van kracht. Onze onderhoudsspecialisten beschikken, sinds de invoering van de Wet Monti en de BER2013-wetgeving, over dezelfde technische specificaties als de merkdealer.

 

Auto garantie gegarandeerd door BER-wetgeving
Europese wetgeving (BER) garandeert dat universele onderhoudsspecialisten beschikken over dezelfde technische specificaties van uw auto als de merkdealer. Zo bent u vrij om te kiezen voor , zonder daarbij in te leveren op de fabrieksgarantie. Onderhoud en reparatie vindt bij Autobedrijf Wim Christiaans  altijd plaats conform de richtlijnen en specificaties van de autofabrikant en worden uitsluitend verricht door hooggekwalificeerde onderhoudsspecialisten. Zo garandeert Autobedrijf Christiaans  dezelfde kwaliteit en garantie als de merkdealer.

 

Prijs-kwaliteit verhouding
Kwaliteit, veiligheid en merkonafhankelijkheid spelen een belangrijke rol bij de keuze voor een garagebedrijf. Daarnaast is een juiste prijs-kwaliteit verhouding vaak doorslaggevend. Autobedrijf Christiaans biedt u onderhoud en service tegen scherpe prijzen, terwijl u bij de merkdealer vaak de hoofdprijs betaald. De keuze is aan u.

 

Wetgeving
Doorvoering van de Wet Monti en BER2013 zorgden ervoor dat de fabrieksgarantie van uw auto bij een universeel onderhoudsbedrijf zoals Autobedrijf Christiaans gewoon in tact blijft. Zo kwam er in 2002 een einde aan de concurrentiebelemmering en werd het vanaf 2010 mogelijk om onderhoud door een merkonafhankelijk onderhoudsbedrijf te laten verrichten. Zo is uw auto garantie gewaarborgd.